You don't get a second chance to make a first impression !

Laat de kans dus niet liggen om je leukste outfit te scoren in onze webshop.

Ontdek hier modieuze en ultra-vrouwelijke dameskleding volgens de nieuwste modetrends. We gaan voor jou steeds op zoek naar trendy, stijlvolle en draagbare items met een leuk detail, voor een eerlijke verhouding prijs/kwaliteit.

Je vindt in onze webshop o.a. de volgende merkjes: Giorgia e Johns, Saint Tropez, La Petite Etoile, Miss Miss, Cluca, Tramontana, Esqualo, SisterS Point, Dry Lake, DWRS shoes, ...

We hebben slechts enkele maten per item, dus snel beslissen is de boodschap, want OP= OP!

Op die manier draag je een kledingstuk dat niet iedereen heeft én zorgen we voor een regelmatige update van de collectie. 

Even voorstellen ...

Maureen Kanters,

store owner

Ik ben Maureen.

Mensen zeggen dat ik straal...

Ik ben alleszins goedlachs, heb een dynamisch karakter en bekijk de dingen vanuit positiviteit. Misschien werkt dat aanstekelijk voor anderen?

Ik hou van mooie dingen zoals kleding, schoenen, accessoires en decoratie. Een verzorgd en fris uiterlijk is voor mij altijd al belangrijk geweest. Ik probeer me steeds stijlvol te kleden zonder echt dure dingen te kopen.

Een paar jaar geleden heb ik, zoals vele vrouwen onder ons, gestreden tegen borstkanker. Toen wonnen een verzorgd uiterlijk en een positieve uitstraling plots aan heel groot belang. Vooral het verliezen van mijn haren en het afrekenen met vermoeidheid die op den duur de overhand zou krijgen, gingen toen een boosdoener zijn. Ik kwam voor een serieuze uitdaging te staan. Ik besliste dat de kanker me niet klein zou krijgen en dat de buitenwereld niet zou kunnen zien dat ik ziek was. En dat is me toen gelukt ! Mensen die mij niet kenden, zagen geen verandering aan mij. Meer nog, ze vonden dat ik er tot in de puntjes verzorgd uitzag.

Er goed uitzien en de juiste kleding dragen bij elke gelegenheid, dat geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je je mentaal en fysiek goed voelt. Dat geldt voor elke vrouw.

Het betekent voor mij een grote eer om andere vrouwen hierbij te helpen, in mijn boetiek en ook via de webwinkel. De items die ik te koop aanbied, kies ik met de grootste zorg uit. Alle stuks zou ik zelf willen dragen. Ik kijk er ook steeds op toe dat de verhouding prijs/kwaliteit correct is.

Aangezien ik zelf graag regelmatig van outfit verander en in het nieuw steek, houd ik daar bewust rekening mee in mijn collectie. Zo heb ik van alle items slechts enkele maatjes en... OP=OP. Het voordeel daarvan is dat je zowaar een unieke outfit kan uitkiezen. Bij Impress Tervuren Fashionstore word je tweewekelijks geprikkeld door onze nieuwigheden.

Benieuwd?

Kom dan zeker eens een kijkje nemen. Je vindt ons in hartje Tervuren, op de Brusselsteenweg nr. 36. Ik kijk ernaar uit je te mogen bijstaan in het uitkiezen van een outfit die perfect bij je past en jou doet stralen!

Maureen

Bij Impress Tervuren Fashionstore vind je hedendaagse vrouwelijke mode voor een correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Het enthousiasme van Maureen Kanters, bezielster van de boetiek, werkt bijzonder aanstekelijk. Ze weet je te adviseren om een stralende, dynamische en heel vrouwelijke look te bekomen waarmee je je omgeving vast impressioneert!

Pascale Perard
Business & Life Coach

De geweldige kleding van Maureen maakt mij blij! Haar collectie is altijd passend bij het jaargetijde, makkelijk draagbaar en hip. Happiness is not a destination, it’s a way of life!

Marjon Klop
Psycholoog

Dank je voor de super mooie jumpsuit 😘

Nancy Van Bocxlaer
Senior Associate Facilities

Location

Impress Tervuren Fashionstore

Address

Brusselsesteenweg 36, B-3080 Tervuren, Belgium

Store hours

Wednesday

11:00 - 18:00

Friday

11:00 - 18:00

Saturday

11:00 - 18:00