Meet my team…

Nancy

Nancy is een rots in de branding voor het farmaceutisch bedrijf waarvoor ze werkt, voor haar gezin, maar ook voor mij! Ze staat altijd voor me klaar: of het nu is met opbouwende kritiek, met haar ongezouten mening, of om een fotoshoot te schieten, een Ladies Night te organiseren, een facebook Live te begeleiden of simpelweg om mij uit de nood te helpen. Ik kan altijd op haar rekenen. Daarnaast is ze mijn BFF en maken we onwijs veel pret samen. Echt een power girl! Voor de klantjes is ze ook een gevestigde waarde. Dankjewel Nancy voor je steun en toeverlaat!

VICTORIA

Mijn lieve dochter Victoria… Ze vindt het reuze leuk om met mij mee collecties te gaan kiezen, of naar een fashion beurs te gaan om nieuwe merkjes te ontdekken. Dat brengt een jeugdige touch in mijn collectie. Ze vervangt mij nu en dan eens in de winkel, of ze komt gezellig een paar uurtjes helpen. Voor het maken van foto’s kan ik altijd op haar rekenen en ze fungeert wel eens als mannequin. Victoria is een mondige tiener, die weet wat ze wil. Dankjewel lieve meid!

ALEXANDER

Alexander, mijn creatieve zoon én journalist in spé! Ben je benieuwd naar zijn schrijftalent? Hou dan mijn blogs in de gaten, want hij is de redacteur. Bedankt jongeman! Alexander zijn grote passies zijn schrijven en muziek. Zelf speelt hij basgitaar, met zijn vrienden componeert hij en daarnaast luistert hij urenlang naar muziek, van de jaren 60 tot nu.

FIORELA

Fiorela, ons 21-jarig studentje. Zij is op donderdag in de namiddag aanwezig in de winkel. Deze mooie en slimme jongedame heeft een passie voor mode. Ze is van Spaanse afkomst en studeert Rechten aan de VUB, is grappig, communicatief én erg behulpzaam. Aarzel niet om haar raad te vragen. Ze zal je met plezier op weg helpen.

%d bloggers liken dit: